Aktuella utställningar 2021

Vill du se fler av mina tavlor kan du kan även gå in pĂ„ min FB-sida och titta på min miniutställning med olika videoklipp.

Jag målar som aldrig förr nu i dessa tider och nya motiv bubblar fram. Damer som fikar, flyger, sitter i träd. Skogar med invånare, ängar med sländor, fyrar i djupblått vatten. Mina motiv sprider ut sig åt alla håll, vägrar att forma sig till ett och samma tema. Tavlor med färger, former, känslor och humor.

 

Just nu finns inga utstÀllningar planerade för 2021 i lokal. DÀremot Äterkommer Konstrundan Tyresö med en utstÀllning i höst, det ÄterstÄr att se om den blir virtuell eller "levande".

 

Var jag finns

Jag har en ateljĂ© i Tyresö som jag använder som min kreativa målarhörna. AteljĂ©n kan inte användas som showroom eftersom i stort sett bara en person i taget får rum, vilket är lite opraktiskt!

Jag blickar fram mot våren 2021 då jag kommer att inviga min nya skaparverkstad på Herrö i närheten av Nynäshamn. Jag kommer att kunna visa min konst, hålla målerikurser och ha Öppet Hus-verksamheter. Vad sĂ€gs om att gĂ„ en kombinerad mĂ„leri- och yogakurs i sommar?

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av visning, köp av konstverk eller beställning av eget motiv.

Nytt frĂ„n 2021 Ă€r att du kan tinga en tavla och sedan betala och hĂ€mta i vĂ„r/sommar i Tyresö eller pĂ„ Herrö. Du når mig på mobil eller mail enligt kontaktuppgifter nedan.

 

© Carina Esk