Aktuella utställningar 2020

Ett verk var

Galleri Bellman, Bellmansgatan 9 vid Hornsgatspuckeln i Stockholm. Samlingsutställning för Svenska Konstnärsförbundets medlemmar där 40 medlemmar medverkar med just ett verk var. Utställningen pågår 5-10 september 2020.

Vill du se mer av mina tavlor kan du kan även gå in p√• min FB-sida och titta på min miniutställning med små olika videoklipp.

Det g√•r bra att beställa en tavla f√∂r påseende och lämna tillbaka eller byta ut den. Du kan också v√§lja mellan att få en tavla hemskickad (ej till påseende dock) eller hämta i Tyresö eller Ösmo.

Jag målar som aldrig förr nu i dessa tider och nya motiv bubblar fram. Damer som fikar, flyger, sitter i träd. Skogar med invånare, ängar med sländor, fyrar i djupblått vatten. Mina motiv sprider ut sig åt alla håll, vägrar att forma sig till ett och samma tema. Tavlor med färger, former, känslor och humor.

Senare i höst händer detta:

Den 14-15 november 2020 är jag med på Konstrundan Tyresö. I år ställer vi medlemmar ut våra konstverk på vackra Tyresö Slott 14-15 november kl 11-16. Vi har några konstverk var p√• två plan i slottet och utomhus, massor av fin konst att beskåda och kanske köpa med sig hem. Passa √§ven på att fika på Tyresö Slottskrog, slottsterrassen. Läs mer på Konstrundan Tyresö

 

Var jag finns

Jag har en liten atelj√© i Tyresö som jag använder som min kreativa målarhörna. Atelj√©n kan inte användas som showroom eftersom i stort sett bara en person i taget får rum, vilket är lite opraktiskt! Jag blickar fram mot våren 2021 då jag kommer att inviga min nya atelj√© på Herrö i närheten av Nynäshamn. Jag kommer att kunna visa min konst, hålla målerikurser och ha Öppet Hus-verksamheter

Vissa sommarveckor finns jag också i Närpes i Österbotten, Finland och jag kan arrangera visning av konstverk även där.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av visning, köp av konstverk eller beställning av eget motiv. Du når mig på mobil eller mail enligt kontaktuppgifter nedan.

 

© Carina Esk