Aktuella utställningar 2020

Ett verk var

Galleri Bellman, Bellmansgatan 9 vid Hornsgatspuckeln i Stockholm. Samlingsutställning för Svenska Konstnärsförbundets medlemmar där 40 medlemmar medverkar med just ett verk var. Utställningen pågår 5-10 september 2020.

Vill du se mer av mina tavlor kan du kan även gå in p√• min FB-sida och titta på min miniutställning med små olika videoklipp.

Det g√•r bra att beställa en tavla f√∂r påseende och lämna tillbaka eller byta ut den. Du kan också v√§lja mellan att få en tavla hemskickad (ej till påseende dock) eller hämta i Tyresö eller Ösmo.

Jag målar som aldrig förr nu i dessa tider och nya motiv bubblar fram. Damer som fikar, flyger, sitter i träd. Skogar med invånare, ängar med sländor, fyrar i djupblått vatten. Mina motiv sprider ut sig åt alla håll, vägrar att forma sig till ett och samma tema. Tavlor med färger, former, känslor och humor.

Senare i höst händer detta:

Den 14-15 november är jag med på Konstrundan Tyresö. Mina tavlor finns på Rotviks Gård, Rotviksv√§gen 5. Där ställer jag ut på två plan och finns på plats båda dagarna kl 11-17. Vi medlemmar hänger också ett konstverk var i Bollmoradalens Kyrka 7-15 november och på Tyresö Slott 14-15 november. Läs mer och se karta på Konstrundan Tyresö

 

Var jag finns

Min målsättning är att få tillgång till en större atelj√© för att kunna ta emot besök för visning, försäljning och kursverksamhet året om. Just nu har jag öppet för besök under vår, sommar och höst i min tillfälliga atelj√© på Herrö i närheten av Nynäshamn.

Vissa sommarveckor finns jag också i Närpes i Österbotten, Finland och jag kan arrangera visning av konstverk även där.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av visning, köp av konstverk eller beställning av eget motiv. Du når mig på mobil eller mail enligt kontaktuppgifter nedan.

 

Copyright © Carina Esk